You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
EUR
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Armbandheren.nl Klantenservice

Armbandheren.nl klantenservice
Armband heren  wil een zo goed mogelijke klantenservice aan onze klanten aanbieden.  Naast service gerichte informatie kan u op deze pagina ook contact informatie vinden. Als u vragen heeft die niet uitlegt worden op deze pagina kunt u bellen naar  +31622035794; of mailen naar Contact@armbandheren.nl

Belangrijke links:
Privacy policy
Algemene voorwaarden
Contact
Veilig betalen
Verzendingen & retouren
Garantie & klachten

Verzendingen & Retouren


Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@armbandheren.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzamelen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. De levertijd van onze producten is 2 tot 10 werkdagen De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:
€4.95 voor bestellingen onder 50 euro Alle bestellingen met een totaalbedrag van  € 50,-  of meer worden gratis verzonden. Alle bestellingen zijn voorzien van een track and trace code. 

Levering
Levering verloopt via postnl pakket service. Over het algemeen zal de bestelling  binnen 7 werkdagen worden geleverd tussen 9:00 en 18:00 . Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Terug naar bovenGarantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@armbandheren.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Terug naar bovenBetaalmethodes
Bij armbandheren.nl betaalt u snel, veilig en vertrouwd! Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en uw bankprovider beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig.
iDEAL
iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.
1. U kiest bij het bestellen op armbandheren.nl voor iDEAL als betaalmethode.
2. U kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
3. U bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren
4. De betaling wordt direct verwerkt.

Overschrijving
(Voor Belgie en Nederland, vooruitbetaling)
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van jouw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van het ordernummer en achternaam.

Op de orderbevestiging, die u via e-mail ontvangt, vind u de betaalgegevens. Indien het bedrag binnen 3 werkdagen na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal u bestelling binnen 2 werkdagen (ná ontvangst van de betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller uw betaling bij ons binnenkomt, des te sneller jouw bestelling wordt aangeboden.

Bankgegevens:
IBAN: NL30ABNA0479771138
t.n.v. rowehl ict services o.v.v. uw ordernummer of faktuurnummer
Transactiekosten
Bij al onze betaalmethodes worden geen transactiekosten in rekening gebracht.
BTW
Wij houden het graag duidelijk, dus de prijzen die u op de website ziet zijn allemaal inclusief BTW!
Veilig betalen
Betalen bij armbandheren.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig. Of u nu via iDEAL, PayPal of met een Credit Card betaalt, jouw gegevens zijn altijd optimaal beschermd. Voor alle betaalmethoden maken wij gebruik van een beveiligde verbinding!

Terug naar boven

Als uw vragen nog niet beantwoord zijn kan u een email sturen naar klantenservice@armbandheren.nl