You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
EUR
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Hoe kan een man een heren armband dragen

Vorig jaar hadden we de zomer van piekman armband. Overal waar je naar staarde, lijkt iemand een half dozijn leer- en metalen snuisterijen van elk van zijn harige armband heren. Het was veel. Maar jongens hoeven niet te overcorrectie en vermijden polsdragers deze zomer helemaal; we moeten maar een beetje harder denken over wat we aan de band gaan. Hier zijn enkele eenvoudige doses en don'ts op het gebied van heren armbanden.

Vorig jaar ging het allemaal om de donkere geweven lederen armbanden of metallics. Maar jij bent een man, en je draagt een armband. Je zou het ook leuk kunnen hebben. Een helder oranje, lila of teal pols accessoire is een goede manier om wat kleur te krijgen in een outfit als je geen broek wilt dragen die helder sinaasappel, lila of teal is. Er zijn een aantal goede lederen opties, maar voor de meest verzadigde kleuren zult u willen bereiken voor glazen kralen of geweven nylon. Miansai's wovens  zijn populair, en met goede reden: ze komen in een verscheidenheid aan stijlvolle stijlen, bieden een paar soorten hardware, en zijn hard als nagels.

Vergeet de beklede lederen manchet die je in de middelbare school droeg en dat reuze turkooise en gehamerde zilveren ding dat je in Santa Fe kocht. Als je metalen draagt, moet het modern en gestroomlijnd zijn, niet omvangrijk en nostalgisch, en niemand maakt slankere metalen armbanden dan de Franse juwelier Le Gramme. Ze komen in een verscheidenheid aan diktes en metalen, variërend van een mager LE 7 ruthenium manchet naar de licht extravagante LE 33 gepolijst geelgouden armbanden voor mannen

Omhels speciale heren armbanden. Dit is het verschil tussen het krijgen van complimenten op je accessoire keuzes en gewoon een andere broer met een feest op zijn pols en één te veel knoppen ongedaan gemaakt op zijn Thomas Pink "out-out" shirt. Of kies een klein aantal verschillende stijlen van heren armbanden (zeg glazen kralen en een zilveren band), of ga naar iets zoals deze Bottega Veneta armband die in een stuk kleurrijk gevlochten leer en verontruste zilver combineert.


Ga eroverheen. Man rosé, man parfum, en heren armbanden zijn allemaal gewoon marketing. Een goede heren armband is een goede heren armband, ongeacht welke afdeling je het vindt. Deze Hermès-creatie  een eenvoudig lederen koord dat samen met een oversize metalen haak en oogje wordt gehouden, is een perfect voorbeeld van wat je zal missen als je houdt vast aan de dude sectie van de winkel.


je hoeft niet alles matchy-matchy te krijgen, maar als je horloge de ster van de show is, wil je niet dat de ondersteunende cast er alles aan doet doen. Een betere horloge (zoals elk van deze weekendstandbys) kan groter armbanden opleveren, terwijl iets raffinerend, zoals de CT60 van Tiffany, wellicht goed aansluit bij dit mager Luis Morais-kralennummer. Hoe dan ook, alles moet hetzelfde bericht sturen.


Met de klok mee van boven: Tod's, Kiel James Patrick, Giles & Brother.

Met de klok mee van boven: Tod's, Kiel James Patrick, Giles & Brother.Photo illustratie: Jeremy Allen / Bloomberg Business; Armbanden: Merken via Bloomberg

OK. Je bent een man. Waarom draag je nog een armband? Want het ziet er goed uit, waarschijnlijk. Maar als je het gevoel hebt dat je extra uitleg nodig hebt, denk terug naar de tijden in je leven die belangrijk waren voor jou. Tijdens uw zomers op Cape Cod, bracht u het hele seizoen een van die witte geweven armbanden aan? Nou, dat zijn weer een ding, en Kiel James Patrick maakt op Rhode Island een aantal goede. Gebruikt om langs de oude trein te gaan vissen met je vader? Hoe zit het met een van die Spike armbanden  die Giles & Brother hebben gepopulariseerd? Of in het zomerkamp was je zeker aan het maken van lanyard armbanden. Guess wat-nu zijn ook trendy. Tod's maakt één voor , die degene die je Mama schaamde heeft gezet. (Vertel het gewoon niet, ze heeft het nog steeds.)


Er zijn geen producten in deze categorie.