You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
EUR
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

De armbanden van armband heren zijn niet alleen voor dames!

Denk jij dat armbanden alleen voor dames zijn? Vroeger wel. Maar er zijn tegenwoordig ook armbanden voor mannen ... dat klopt, stoere mannen zoals jij. In feite, als je kijkt naar de polsen van de meest stijlvolle boys die je kent, is er een sterke kans dat ze iets op hun polsen dragen. Waarom? Een armband is een kans om je persoonlijke stijl te verbeteren en je uiterlijk zijn vrije loop te geven.

Niet zeker waar te beginnen? Wees niet bang. Armbandheren staat voor je klaar!. Er zijn vier verschillende soorten armbanden die elke man zoals jezelf kan dragen. Van het strand naar het kantoor en overal tussenin. Wat je budget ook is, ongeacht je stijl, we hebben  iets voor je pols beschikbaar. 

Leren heren armbanden
Klik hier voor onze leren heren armbanden
Een leren armband beantwoordt de "zijn armbanden alleen voor vrouwen vraag?" Een vraag met een antwoord – Stel jezelf deze vraag, "ben ik goed genoeg om dit te dragen?" Een diep rijk bruin leer op je polsen verfijnen je mannelijkheid. Leren armbanden zijn een geweldige manier om je innerlijke rebel uit te drukken zonder overboord te gaan. Bovendien, als je overweegt om verschillende armbanden op één arm te dragen voor een stijlvolle look, dient een leren armband als een geweldige basis. 

Geweven heren armbanden
Klik hier voor onze geweven heren armbanden
Plaats  dat weefsel om je pols om wat kleur toe te voegen aan het feestje. Je vindt deze armbanden in vrijwel elke kleur, waardoor geweven armbanden een goede manier zijn om elke kleur in je outfit te accentueren. Ook kan je geweven armbanden omhoog of omlaag kleden. De hedendaagse ontspannen bedrijfscultuur betekent dat je een geweven armband kunt aantrekken die een kleur van je shirt / das of  zakje is. 

Kralen heren armbanden
Klik hier voor onze kralen heren armbanden
De kralen armband heeft in 2017 zeker het moment. Met een kralen armband kunnen geraffineerde volwassen mannen hun style naar het volgende niveau tillen. We vinden versies van de kralen armband op de polsen van veel knappe mannen in pak. De kralen worden gemaakt worden van leterlijk alles. Tot onyx naar hout en de prijzen variëren hierdoor. Er is één vuistregel die op elke kralen armband kan worden toegepast - hoe groter de kralen, hoe meer casual de armband is. Bewaar de marmeren stenen armbanden voor de weekenden. Voor een meer formele, verfijnde look, houd je het eenvoudig met de kleinere, kralen armbanden. 

Metalen heren armbanden
Klik hier voor onze metalen heren armbanden
Het dragen van een metalen armband kan het beste samengevat worden door de beruchte artiest Mobb Deep, die ooit eens gezegd heeft: "Kralen armbanden zijn niet voor zwakkelingen." Als je een metalen armband op je pols wilt dragen, moet je volledig toegewijd zijn aan jezelf. Aangezien er een groot verschil is tussen  een badass een mietje, moet je ervoor zorgen dat je correct gekleed bent. Als je in een conservatief kantoor werkt, is metaal voor na het werk! Maar als je de kans hebt, draag je ze met stoere outfit omdat een metalen armband als een  eye catcher kan dienen. 

Al met al hoef je je anno 2017 als man niet meer te schamen om met een armband rond te lopen. Armband heren helpt je met dit proces om een stijlvolle heer te worden met een prachtige armband! No pun intended!  Klik hier voor ons volledige assortiment

 


Er zijn geen producten in deze categorie.